Onze diensten

Hét allround installatiebedrijf in Zuid-Holland met ervaring in de particuliere sector en de utiliteitsbouw

Loodgieterswerk

Op zoek naar een loodgieter? Onze loodgieters zijn vakmannen voor allerlei zaken in en rondom uw huis. En dat is heel divers! Wij helpen u bijvoorbeeld met de aanleg, het onderhoud en de reparatie van waterleidingen, sanitair, verwarmingsinstallaties en eventueel ook de riolering.

Airconditioning

Heeft u behoefte aan een koel huis of bedrijfspand gedurende het hele jaar? Onze airco monteurs plaatsen een systeem dat zorgt voor een aangename temperatuur in uw pand.

Verwarming

Op zoek naar een verwarmingsmonteur voor reparatie, onderhoud of installatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verwarmingsmonteurs zijn inzetbaar voor alle werkzaamheden rondom het verwarmen van uw pand.

Ventilatie

Heeft u last van een muffe geur of zelfs schimmels in uw badkamer of pand? Dan wordt die ruimte waarschijnlijk niet genoeg geventileerd. Met onze ventilatiesystemen bent u voorgoed af van dit probleem.

Gasleidingen

Heeft u een lekkage of is uw dak geheel of gedeeltelijk aan vervanging toe? Met onze reparaties gaat uw dak weer jaren mee!

Dakbedekking

Heeft u een lekkage of is uw dak geheel of gedeeltelijk aan vervanging toe? Met onze reparaties gaat uw dak weer jaren mee!